Share this content on Facebook!
11 Mar 2019
Online panoseuraa vain tekeytyy kuin yksinkertaisempi tapa päivä-mutta se ei aina esimerkiksi. Valoisa puoli on, että sinulla ei ole baari, jossa on mahdollista tavata 20 hyvät; verkossa on lukemattomia hyvät. Voit selata ja tyydyttää nainen, olet jatkuvasti etsivät baari-kuitenkin, sinun täytyy löytää hänet verkossa. 

Aluksi, ymmärtää, että et ole ainoa. 

Ja sinun täytyy olla valmis kahlata kautta tulisuudella. Joskus se on paskaa, kuten nähdä "kuu" paljon kertaa kuin ratkaisu "Mitä isompi, aurinko tai kuu?" Usein se on tumma, emotionaalinen, "mikä on tekijä tämän" rohkeus. 
Ajoittain, yksittäisen pimeässä paikassa tulee todella tunne, huono kuin hyvin, kuten sähköpostia minulle. Se menee jotain, kuten tämä: 

"Naiset ovat vain piirretty erinomainen varatut naiset näköisistä miehistä samanlainen kaverit ovat houkutelleet erinomainen etsivät naiset. Eivät saa minua väärin, en usko, että yksilöllisyys kysymyksiä ihmisille, mutta se on toisen fyysistä näyttää." 

"Todellinen elämä, haluan saada pari mahdollisuudet tyydyttää jonkun, sekä stressi ja ahdistus saa minut sosiaalisesti epämiellyttävää." 

"Olen kokeillut useita panoseuraa internet-sivustoja mutta ei koskaan saada mitään. Ei päivää, mitä pari vastauksia - saada johda mihinkään, tai minun pitää tehdä kaikki työ ja ne edistävät vain vähän keskustelua. Olen niin vihainen, että aion heittää minun tabletti poissa." 

"Näyttää naiset ovat vain utelias esiintymisiä ja myös rahaa." 
Mitä haluan sanoa, nämä henkilöt, sekä mitä haluan sanoa, on: 

Jos olet ärtynyt, että olet roikkuu pois jotain, joka ei ole "maksaa pois" ... rentoudu! Kun viettää aikaa sekä energiaa takaisin oikealle paikoissa elämäsi, jotka saavat sinut todella tuntea erinomainen, sinun todella tuntea paljon paremmin! Älä roikkua verkossa, jos se todella tuntuu kuin iskisi pään versus tiili seinään. 

Ota ulkonäkö, jos tunnet ahdistusta tai erittäin epämukavaksi sosiaalisissa tilanteissa. Voit luoda kykyjä hallita ja myös parantaa sosiaalisia kokemuksia. Etsi henkilö, voit luottaa puhua tästä-ohjaaja, pastori, terapeutti, kaveri-kuka tahansa henkilö, joka varmasti kannustaa, jotka varmasti auttaa sinua harkita tapoja, joilla voit harjoitella, kasvaa, ja voittaa nämä vaikeudet. 

Emme voi säädellä, miten muut reagoivat meihin. Houkuttelevuutta on jatkumo ja myös se villityksiä suotuisa, kun HALUAMME, että olemme, yrittää parantaa asioita, joista emme pidä, sekä raja itseämme ihmisten kanssa, jotka arvostavat meitä, joilla niitä korkean laadun. 

Työtä voit tehdä nyt todella tuntuu erinomainen noin oman sekä kehittää elämää voit ottaa ilo on mitä vahvistetaan jopa kehittää kiinteitä yhteyksiä ihanteellinen yksilöitä, että varmasti kestää eliniän. 

Kyllä. Tämä tasapeliä. Kuulen teidän ärsytystä. Ja olen samaa mieltä kanssasi: online panoseuraa ON ensisijaisesti matala sijainti. Panoseuraa kokonaisuutena käsitellään suuria tunteita ja vähentää päättelyä. 
Siksi se on niin tärkeää, että me: 
1) Älä anna online panoseuraa ole lopussa kaikki-on-kaikki meidän rakkaus elämään, 
2) Työ on itsevarma, itsenäinen ihmisiä, jotka, kuten itse, ja ei myöskään tarvitse muiden vahvista meitä, ja 
3) Elämme todellisessa elämässä, missä voimme valita viettää aikaa sekä energiaa ihmisten kanssa, jotka nostaa meidät ylös, tehdä työtä ja arvostaa vapaa-ajan toimintaa, joka kehittää luottamusta ja lisätä iloa elämässämme, samalla kun se on avoin täyttää ihanteellinen henkilö meille. 

On olemassa erilaisia muita keinoja tyydyttää naisia. Kerro ystävillesi sekä perheellesi, että sinulla on kiinnostusta saada perustaa (mukaan pari olennaiset standardit, perustettu). Mennä tyytyväinen tuntia, tavata-ups, sekoittimet, ja baareja. Käytännössä jutella tuntemattomia ihmisiä kassajonossa klo ruokakauppa. Hymy suloinen nainen kokouksessa. Tulet huomaamaan, että kun sinulla ei ole kaikkia munia yhteen koriin, olet vähemmän vihainen Ottelun ja myös Tinder. 

Varmasti, online panoseuraa on keskitetty matala, mutta se voi lisäksi olla laite, joka auttaa meitä löytämään vieläkin enemmän erinomaisia yksilöitä haluamme elämässämme-jotka haluavat pysyä elämässämme. Se voi olla hauska tapa tyydyttää uusia yksilöitä. 
Jos on-line panoseuraa ei ole nautittavaa sinulle, tai jos se tekee sinusta tuntuu "vähemmän kuin" mitä tahansa, älä investoida aikaa on! 

Jos olet tällä hetkellä tekee aloitteen elää elämääsi offline ja saada noin-- liittyminen MeetUps, jolloin uusi läheisiä ystäviä, hoitaa vanhoja kavereita, etsien teidän harrastuksissa ja määrä etuja, olla mukana oman kirkon tai paikallisten järjestöjen ja naapuruston joukkueet-- ylläpitää tekemässä näitä asioita. Nämä ovat kaikki tärkeitä asioita, jotka tekevät sinulle, että olet, että tehdä sinulle tyytyväinen myös silloin, kun sinulla ei ole suhdetta, tai kun asiat saavat kovaa muilla elämän osa-alueilla. 
Muista, että sinun ja myös internetissä panoseuraa eivät ole neitseellinen. 

Usein hyvin paras tapa eteenpäin on peruutettava. 
Tarjoa itsellesi hyväksyntää keskittyä kehittämään elämää, että voit nauttia aikaa. 

Sinnikkyys on epämukavuutta perseeseen, sekä vaivaa on kova-mutta oletan, että on reseptiä. 

Että, ja myös saada offline-tilassa, kun tarvitset! 

Tunnet olosi paremmaksi, kun olet sijoittaa aikaa ja voimaa takaisin, suoraan paikkoja sekä oman elämän, joka tekee sinusta todella tuntuu hyvältä! Älä investoida aikaa verkossa, jos se tuntuu lyömällä päätäsi seinään. 

On-line panoseuraa juuri tekeytyy vähemmän monimutkainen tapa päivä-vielä, että ei ole aina kyse. Hyvä uutinen on, että sinulla ei ole baari, jossa on mahdollista tavata 20 naista; verkossa on miljoonia hyvät. Voit selata ja myös tavata nainen, olet jatkuvasti etsivät baarissa-mutta sinun täytyy löytää hänet verkossa. 

Olet älykäs, hauska, huomaavainen henkilö, jolla on paljon tarjontaa. On monia henkilöitä, jotka ovat niin kiitollinen siitä, että sinulla on nämä ominaisuudet (itselleni on joukossa). Minulla ei ole mitään epävarmuus teidän tyydyttää henkilö merkittävä, onko se on-line tai off. 
Oletan, että sinua koskevat ja myös, olen täällä sinua varten.


Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: